High Tea Utrecht

Alle High Tea's in Utrecht

Utrecht is een provincie waar u de high tea restaurantjes voor het uitkiezen hebt. Bij High Tea Overzicht hebben we alle high tea Utrecht restaurants voor u verzameld. U kunt via de kaart heel gemakkelijk zoeken naar uw favoriete restaurant. Daarnaast kunt u ook uw plaats en postcode intikken in de balk hierboven. Het was nog nooit zo eenvoudig om uw favoriete high tea Utrecht restaurant te vinden.

Als u een high tea Utrecht restaurant heeft gevonden kunt u vast niet wachten om aan tafel te schuiven en te gaan genieten van allerlei lekkere hapjes en verschillende soorten thee. Wist u dat het idee van een high tea in Engeland is ontstaan? Daar heette dit theemoment echter niet high tea, maar afternoon tea. Zo rond 1840 woonde er een hertogin in Engeland die steeds trek had tussen het middag- en avondeten in. Haar bedienden zijn haar vanaf dat moment rond vier uur in de middag thee en verschillende soorten hapjes gaan brengen.

Van boven naar beneden eten

De hapjes die bij een high tea geserveerd worden zijn wel zowel zoet als hartig. Vaak worden de hapjes geserveerd op een etagère. De hartige hapjes liggen dan onderop en de zoete hapjes boven. Denk bij hartige hapjes aan bijvoorbeeld quiches en sandwiches. Onder de zoete hapjes bevinden zich scones met jam, taartjes, koekjes en chocolaatjes. Als u het officieel wilt doen, dient u van ‘boven naar beneden’ te eten tijdens de high tea.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van updates en aanbiedingen.