High Tea Overijssel

Alle High Tea's in Overijssel

Usselo-Enschede

Woont u in Overijssel en wilt u binnenkort heerlijk gaan genieten van een high tea? High Tea Overzicht heeft alle high tea Overijssel tentjes op een rij gezet. U kunt eenvoudig zoeken via de kaart, maar u kunt ook uw plaats en postcode in de balk hierboven intikken. U krijgt dan inzicht in alle high tea Overijssel restaurants in de plaats van uw keuze.

De high tea is lang geleden ontstaan in Engeland. Zo rond 1840 woonde er een hertogin die regelmatig zin had in eten tussen de lunch en diner in. Haar bedienden serveerden vanaf toen rond vier uur in de middag verschillende soorten thee met daarbij allerlei hapjes. Dit beviel zo goed dat het idee overgenomen werd door meer Engelsen. Nu we vele jaren verder zijn is ook de high tea in Nederland razend populair.

Zoete en hartige high tea hapjes

Een high tea wordt in Nederland vaak tussen 14:00 en 16:00 geserveerd. De kleine gerechtjes komen dan op een etagère te liggen. Onderop liggen vaak de hartige hapjes, denk hierbij aan quiches en sandwiches met verschillende soorten beleg. Hoe hoger je komt op de etagère, hoe zoeter de hapjes worden. Dit zijn bijvoorbeeld heerlijke scones met jam, taartjes en chocolaatjes.

Heeft u al helemaal zin gekregen in een high tea? Zoek dan snel uw favoriete High Tea Overijssel restaurant uit via deze website.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van updates en aanbiedingen.