High Tea Noord-Brabant

Alle High Tea's in Noord-Brabant

Bent u op zoek naar een leuk high tea restaurantje in Noord-Brabant? Bij High Tea Overzicht vindt u alle high tea Noord-Brabant tentjes op een rij. Het enige dat u hoeft te doen is op de kaart te zoeken naar een geschikt high tea restaurant in uw buurt. U kunt ook in de balk uw postcode of plaats zoeken. Zo vindt u heel snel uw favoriete high tea restaurant in Noord-Brabant!

De high tea is al lange tijd populair in Nederland, maar oorspronkelijk komt het idee uit Engeland. Daar heet dit theemoment in de middag trouwens afternoon tea in plaats van high tea. Zo rond 1840 was er een hertogin in Engeland die steeds trek had tussen de lunch en het diner in. Haar bedienden bedachten toen dat ze haar wel verschillende soorten thee en wat hapjes konden aanbieden. Al snel namen meer Engelsen dit over en vele jaar later is de high tea in meerdere landen succesvol.

Zoete en hartige high tea hapjes

Bij een high tea worden vaak zoete en hartige hapjes geserveerd. De hapjes komen dan op een etagère. De bedoeling is dat er van beneden naar boven gegeten worden. Beneden liggen dan de hartige hapjes en hoe hoger je komt hoe zoeter de hapjes worden. Denk hierbij aan scones met jam, taartjes en chocolaatjes.

Ook al zin in die high tea gekregen? Zoek dan hierboven naar het high tea Noord-Brabant restaurant dat u zoekt!

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van updates en aanbiedingen.