High Tea Limburg

Alle High Tea's in Limburg

Woont u in Limburg en bent u op zoek naar een fijne plek waar u heerlijk kunt genieten van een high tea? High Tea Overzicht heeft alle high tea Limburg hotspots op een rij gezet. Dus als u zoekt naar high tea Limburg restaurants hoeft u alleen maar hierboven uw plaats of postcode in te typen of te zoeken via de kaart. Heel snel krijgt u dan een overzicht van alle high tea Limburg tentjes. Vind snel uw favoriete high tea restaurant!

High tea: ontstaan rond 1840

Het theemoment tussen lunch en diner in is een al heel lang een bekend fenomeen. Het idee van een high tea, of eigenlijk afternoon tea zoals het theemoment in Engeland wordt genoemd, is ontstaan rond 1840. In Engeland leefde toen een hertogin die vaak honger had tussen de lunch en het diner in. Haar bedienden kwamen toen met het idee om haar rond vier uur in de middag verschillende soorten hapjes en thee te gaan serveren. Al snel namen meer Engelsen dit over en het concept van een high tea of afternoon tea was geboren!

In Nederland wordt de high tea veelal tussen 14.00 en 16.00 uur genoten. De hapjes worden dan meestal geserveerd op een etagère. Onderop liggen de hartige hapjes zoals quiche en sandwiches. Hoe hoger je komt, hoe zoeter de hapjes worden. Zo kunt u heerlijk genieten van scones met jam en verschillende soorten taartjes en chocolaatjes.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van updates en aanbiedingen.