High Tea Friesland

Alle High Tea's in Friesland

Als u een gezellige high tea Friesland spot zoekt kunt u op deze High Tea Overzicht website snel vinden wat u zoekt. In Friesland vindt u veel verschillende high tea restaurants. Er zijn high tea gelegenheden die zich volledig richten op de high tea, maar u zult ook restaurants vinden die naast hun gewone menukaart ook een high tea Friesland arrangement zullen aanbieden. Zoek hierboven via de zoekbalk door uw plaats of postcode in te typen of gebruik de kaart om uw favoriete high tea Friesland restaurant te vinden.

High tea: de afternoon tea in Engeland

In Nederland zeggen we high tea, maar dit Engelse theemoment wordt door de Engelsen de afternoon tea genoemd. De afternoon tea is al rond 1840 ontstaan in Engeland. Een hertogin had vaak trek tussen de lunch en het diner in en daar bedachten haar bedienden het volgende op: ze brachten haar rond vier uur in de middag verschillende soorten thee en hapjes. Dit beviel zo goed dat het idee al snel overgenomen werd door meer Engelsen. Nu, vele jaren later, is dit theemoment ook in Nederland razend populair.

High tea hapjes

De high tea in Nederland wordt vaak genuttigd tussen 14.00 en 16.00 uur. U krijgt dan verschillende soorten thee en daarbij kunt u genieten van heerlijke zoete en hartige hapjes. Deze high tea recepten worden vaak geserveerd op een etagère. Onderop liggen dan de hartige hapjes en hoe hoger u komt, hoe zoeter de hapjes worden. Volgens high tea gebruik is het dan ook een gewoonte om van beneden naar boven te eten.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van updates en aanbiedingen.