High Tea Drenthe

Alle High Tea's in Drenthe

Bent u op zoek naar een gezellig high tea restaurant in Drenthe? Via ons overzicht vindt u heel snel een geschikte high tea Drenthe spot. Typ hierboven uw plaats of postcode in of zoek op de kaart naar uw favoriete high tea Drenthe restaurant.

In Drenthe zijn veel verschillende high tea restaurants. U vindt zowel restaurant die zich alleen richten op de high tea als restaurants die naast hun menukaart ook een high tea Drenthe arrangement aanbieden. Het is aan u, waar gaat u het liefs uw high tea Drenthe nuttigen?

High tea: een Engels theemoment

Een high tea is een gezellig drink- en eetmoment tussen de lunch en het diner in. Vaak wordt een high tea tussen 14.00 en 16.00 uur genuttigd. U kunt dan genieten van verschillende soorten thee en daarbij worden allerlei heerlijke zoete en hartige high tea hapjes geserveerd.

De high tea is oorspronkelijk ontstaan in de jaren 1840 in Engeland. Een hertogin merkte dat ze steeds honger had tussen de lunch en het diner in. Haar bedienden gingen haar vanaf dat moment verschillende soorten thee inclusief wat verschillende hapjes aanbieden. Al snel pikten meer Engelsen dit op en nu, heel veel jaren later, is dit theemoment ook in Nederland razend populair.

Zoete en hartige hapjes

Tijdens een high tea Drenthe geniet u van heerlijke hapjes, zowel zoet als hartig. Vaak worden de high tea gerechten op een etagère opgediend en is het de bedoeling dat u van beneden naar boven eet. Zo begint u met de hartige hapjes. Denk hierbij aan quiche en sandwiches. Onder de zoete hapjes bevinden zich onder andere scones met roomkaas en jam en heerlijk zoete taartjes.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van updates en aanbiedingen.