Nieuwe High Tea locatie: Tea Time Ommen bij het Laer

Nieuwe High Tea locatie: Tea Time Ommen bij het Laer

In het Overijsselse Ommen is een nieuwe high tea locatie geopend. Het sprookjesachtige Landgoed het Laer wordt vanaf 24 oktober 2015 elke zondag omgetoverd tot een typisch Engelse high tea locatie met de naam Tea Time Ommen. U kunt genieten van een heerlijke high tea in een sfeervolle locatie, grenzend aan de mooie tuinen van het Laer. In de zomer is het mogelijk om bij mooi weer buiten van een high tea te genieten.

Het menu

Gasten kunnen er genieten van de welbekende scones, muffins, sandwiches en Engelse delicatessen. Deze high tea hapjes worden handgemaakt naar traditionele Engelse recepten. Het Laer werkt met een menukaart waarvan gasten verschillende high teas kunnen kiezen. Zo is er bijvoorbeeld een Forest Tea: één potje thee naar keuze met een scone met jam en clotted cream voor €9,50. Ook voor een uitgebreide high tea kunt u terecht bij Tea Time Ommen. Kies bijvoorbeeld voor de Royal Tea: onbeperkt thee naar keuze, diverse luxe sandwiches, twee scones met diverse soorten jam en clotted cream, een uitgebreide selectie patisserie, English Cookies en Chocolates voor €24,50. Bekijk hier het volledige high tea menu. 

Private High Tea

De ruimte bij Landgoed het Laer biedt plek aan ongeveer zestig mensen. Daarnaast is het ook mogelijk om een Private Tea te boeken bij Tea Time Ommen. Als u intiem met familie, vrienden of zakelijke partners wilt genieten van een high tea is dat mogelijk. In de Heerenkamer van het Laer is plek voor zes tot twaalf personen. Grotere gezelschappen kunnen gebruik maken van de Laerzaal. Deze is geschikt voor maximaal 25 personen.

Praktische informatie

Tea Time Ommen is vanaf 24 oktober elke zondag geopend tussen 12.00 en 18.00 uur. Bij Landgoed het Laer wordt gewerkt met een beperkt aantal plaatsen zodat alle producten handgemaakt en vers aangeboden kunnen worden. Het is daarom handig om vooraf even te reserveren. Klik hier voor meer praktische informatie over Tea Time Ommen bij Landgoed het Laer.

Laatste blog artikelen

Lees hier handige tips, recepten en nog veel meer!

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van updates en aanbiedingen.