High tea hapjes

High tea hapjes zelf maken? Wij helpen je op weg!

Organiseer je een high tea met vriendinnen en gaan jullie zelf de high tea hapjes maken? Dat is heel leuk en helemaal niet zo moeilijk! Wij geven je graag een aantal tips die je helpen bij het maken van de lekkerste high tea hapjes.

Hartige en zoete hapjes

high tea hapjesAllereerst is het slim om je een beetje voor te bereiden. Zoals je wellicht al weet bestaan de hapjes bij een high tea vaak uit een variatie van zoete en hartige lekkernijen. Deze zijn allemaal uitgestald op een etagère. Als je deze etagères hebt is het natuurlijk leuk om ze daar op te stallen, maar heb je ze niet dan kun je hapjes natuurlijk ook op mooie borden en schalen presenteren.

Hapjes die je bij veel high teas eigenlijk altijd ziet zijn de scones met clotted cream en jam, quiches en chocolade. Natuurlijk kun je daarbij zoveel variëren als je wilt. Wij geven je vast en paar lekkere recepten waarmee jij zeker indruk maakt op je gasten. Lijkt het voorbereiden van de high tea te veel werk? Maak de hapjes dan samen met vriendinnen of laat iedereen iets meenemen!

Recepten

Ga je aan de slag om jouw high tea tot een succes te maken? Bekijk dan de volgende recepten en kies zelf welke je gaat maken!

Hartig: 

Zoet: 

Lieve een high tea buiten de deur?

Wil je liever eerst nog even inspiratie op doen en genieten van een heerlijke high tea buiten de deur? Bezoek dan een van de vele high tea locaties in Nederland. Op onze website vind j het perfecte overzicht van alle plekken waar je een high tea kunt nuttigen. Het enige wat jij hoeft te doen is hier je plaats of postcode in te vullen en automatisch zie je dan een overzicht van de verschillende high tea plekken bij jou in de buurt.

Bekijk hier het overzicht van high tea locaties in Nederland

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van updates en aanbiedingen.