High tea Den Bosch

Zoekt u een High Tea Restaurant in Den Bosch?

Den Bosch en omgeving heeft veel verschillende gezellige high tea restaurants. Als u op zoek bent naar een high tea Den Bosch dan vindt u in ons overzicht heel snel alle verschillende high tea spots in deze altijd gezellige stad. Klik op de kaart hierboven om de high tea van uw keuze verder te bekijken of voer in de balk uw woonplaats of postcode in zodat u snel een overzicht krijgt van alle restaurants high tea Den Bosch.

Ga direct naar het high tea Den Bosch overzicht

Bent u op zoek naar een leuke activiteit om samen te ondernemen met bijvoorbeeld uw zussen, vriendinnen of andere familieleden? Een high tea Den Bosch is dan een zeer geschikte activiteit. Een high tea nuttig je meestal tussen 14.00 en 16.00 uur. Er wordt heerlijke thee gedronken en daarbij worden allerlei zoete en hartige hapjes geserveerd. U kunt dus heerlijk genieten van lekker eten tussen de lunch en het avondeten in!

De hartige en zoete high tea hapjes worden vaak geserveerd op op een etagère. Als u op de juiste manier van de high tea wilt genieten moet u eigenlijk van beneden naar boven eten. U begint dus onderaan met de hartige hapjes en hoe hoger u aankomt op de etagère, hoe zoeter de hapjes worden. Als u zich niets van deze regels wilt aantrekken en gewoon zoet en hartig door elkaar wilt eten, is dat natuurlijk helemaal prima. Wij vertellen u alleen hoe het eigenlijk hoort.

High tea: ontstaan in Engeland

Het gebruik van de high tea is ontstaan in 1840 in Engeland. Een hertogin had iedere dag trek in eten tijdens de lunch en het avondeten in. Haar bedienden bedachten toen dat ze haar wel verschillende soorten thee konden gaan schenken met daarbij verschillende soorten hapjes. Dit beviel goed en al snel werd het idee populair in Engeland. Inmiddels zijn we heel veel jaren verder en ook in Nederland is de high tea ontzettend populair.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van updates en aanbiedingen.