Genieten van een high tea in Amsterdam?

Genieten van een high tea in Amsterdam?

Ga je binnenkort genieten van een high tea in Amsterdam maar heb je nog geen leuke locatie gevonden? Wij tippen je vijf leuke high tea spots in Amsterdam.

Genieten van een high tea is al heel erg lang hip. Ook in Amsterdam. Heerlijk verse thee drinken en daarbij lekkere hapjes eten. Die hapjes zijn zowel zoet als hartig. High tea hapjes die vaak terugkomen tijdens een high tea in Amsterdam zijn hartige taartjes, sandwiches, scones met room en jam en chocolaatjes.

Restaurant-Café IJ-kantine in Amsterdam

Een high tea in Amsterdam op een prachtige plek. Geniet van onbeperkte biologische thee van Mr Jones, hartige sandwiches, diverse zoetigheden zoals scones, bonbons en appeltaart.

Bekijk de website voor meer informatie over deze high tea locatie.

De Bakkerswinkel in Amsterdam

De Bakkerswinkel heeft een aantal unieke locaties in Amsterdam. Je kunt er heerlijke high tea hapjes eten zoals diverse kleine home made taartjes, scones, fruitsalades, zoute koekjes en noem maar op. Er komt een grote pot verse thee op tafel te staan.

Bekijk de website voor meer informatie over deze high tea spots in Amsterdam.

Ma Bella Cakery in Amsterdam

Een high tea bij Ma Bella Cakery in Amsterdam is een heus feestje. Of je nou met een grote of kleine groep komt, alles is mogelijk. Ma Bella Cakery biedt verschillende high tea arrangementen met onder andere huisgemaakte scones, cupcakes, tortillawraps en macarons.

Bekijk de website voor meer informatie over deze high tea locatie in Amsterdam.

Restaurant Café In de Waag

Deze high tea locatie in Amsterdam is gevestigd in het historische Waaggebouw midden op de levendige Nieuwmarkt in het oude stadscentrum van Amsterdam. Een high tea is hier een bijzondere ervaring. Geniet van finger sandwiches en heerlijk quiche.

Bekijk de website voor meer informatie over deze high tea in Amsterdam.

Tassenmuseum Hendrikje

In het tassenmuseum in Amsterdam kun je genieten van een heerlijke high tea. Op een wel heel bijzondere locatie aan de Herengracht in Amsterdam. Deze fashion high tea biedt een assortiment aan hartige en zoete hapjes, zoete lekkernijen, scones en natuurlijk bijpassende thee.

Bekijk de website voor meer informatie over deze high tea locatie in Amsterdam.

Laatste blog artikelen

Lees hier handige tips, recepten en nog veel meer!

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van updates en aanbiedingen.