Genieten van een high tea in Den Haag?

Genieten van een high tea in Den Haag?

Den Haag is een heerlijke stad waar u van alles kunt doen. Winkelen, het strand van Scheveningen bezoeken, een bezoek brengen aan Madurodam en Paleis Noordeinde en het Binnenhof bezoeken. U kunt natuurlijk ook genieten van een heerlijke high tea! Een perfecte pauze tijdens uw bezoek aan deze stad. High Tea Overzicht zet een paar heerlijke locaties voor high tea in Den Haag op een rij.

BLOEM Den Haag

Zin in een fabuleuze high tea in Den Haag? Dan moet u bij BLOEM zijn. Geniet tijdens een high tea van thee uit grootmoeders pot. Heerlijke hapjes als mini-quiche, Engelse sandwiches, scones met room en jam en een ruime selectie van de homemade taart! Bekijk hier meer over deze high tea.

Het Heden in Den Haag

Tijdens een high tea bij Het Heden in Den Haag geniet u van allemaal verschillende huisgemaakte high tea hapjes. Geniet van mini broodjes, huisgemaakte zoetigheden, versgebakken scones en natuurlijk onbeperkt thee in verschillende smaken. Bekijk de website voor meer informatie over deze high tea in Den Haag.

Scallys Tearoom & Lunchroom in Den Haag

De high tea bij Scallys Tearoom & Lunchroom is een creatieve mix, gebaseerd op de Engelse keuken. Vers bereide gerechten zoals soep, sandwiches, bacon eieren en quiches staan hier op het high tea menu. Ook zijn er vers bereide scones en een selectie van huisgemaakte taarten zoals appel/ruim en appel/chocolade. Bekijk de website voor meer informatie over deze high tea.

Lapsang in Den Haag

Lapsang is een authentieke en creatieve theesalon die harten wil veroveren met hun ambachtelijke kwaliteitsproducten en zelfgemaakte lekkernijen. Geniet tijdens een high tea van verse thee van Betjeman & Barton en eet daarbij belegde broodjes van de kaart, kleine quiches, scones met jam en room, taart, koek en chocolade. Bekijk de website voor meer info.

De Haagsche Beek in Den Haag

Zin in een high tea dichtbij het strand? Kom dan naar De Haagsche Beek. Dit restaurant ligt in de duinen en op loopafstand van het strand, het bos en de boulevard Kijkduin. Een high tea bestaat hier uit drie rondes waarbij bij elke ronde van hapjes thee geserveerd wordt. Voor de liefhebbers is er ook koffie. Ga voor meer informatie over deze high tea in Den Haag naar de website.

Ga naar onze volledige high tea overzicht voor alle high tea locaties in Nederland.

Laatste blog artikelen

Lees hier handige tips, recepten en nog veel meer!

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van updates en aanbiedingen.