3OpReis naar Madeira voor luxe High Tea

3OpReis naar Madeira voor luxe High Tea

Op High Tea Overzicht geven we je een uitgebreid overzicht van alle high tea locaties in Nederland, maar dat betekent niet dat we high tea locaties in het buitenland links laten liggen. Een tijdje geleden keken we nog watertandend naar de aflevering van 3OpReis waarin presentator Dennis Storm het Portugese eiland Madeira bezocht. Hij genoot daar van een high tea in het Belmond Reid’s Palace hotel in de plaats Funchal.

Afbeelding bij blog 3opreisHet Reid’s hotel dat gevestigd is in Funchal op het Portugese eiland Madeira behoorde vroeger tot de top van de top van de wereld. Zelfs Winston Churchill was eens te gast in dit hotel. Misschien is slapen in dit hotel boven je budget, een nachtje in zijn kamer kost namelijk €300,-, maar als je toch  wilt genieten van het luxe hotel kun je er wel een bijzondere high tea boeken.

Genieten van een nostalgische high tea

Ook als je niet slaapt in het hotel kun je genieten van de nostalgische statigheid met deze high tea. Het Reid’s hotel organiseert een paar keer op een middag een luxe high tea met alles er op en er aan. Terwijl je heerlijk kunt smullen van de lekkerste hapjes en de meest geraffineerde thee, heb je uitzicht op de kustlijn van het stadje Funchal.

Mocht je binnenkort plannen hebben om Madeira te bezoeken? Sla dan een high tea in dit luxe hotel niet over! Je kunt er al een high tea reserveren vanaf €33,50 per persoon. De high tea is hier erg populair, dus zorg er wel voor dat je tijdig reserveert. Ook geldt er een dresscode. Om de statigheid en nostalgie in ere te houden vraagt het hotel haar gasten om niet in korte broeken en sportkleding te komen.

Wil je de aflevering van Dennis Storm terug kijken? Klik dan hier. Heb je plannen om naar Madeira te gaan en wil je deze high tea zelf meemaken? Ga dan nu naar de website en boek alvast een tafeltje!

Laatste blog artikelen

Lees hier handige tips, recepten en nog veel meer!

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van updates en aanbiedingen.